Wolfberry Jojobový olej BIO 100 ml
Jedná sa o olej lisovaný z jadierok jojoby čínskej – vždyzeleného dlhovekého kríka, ktorý rastie hlavne v suchých a slnečných oblastiach celého sveta. Jojobový olej je špecifický, veľmi stabilný proti oxidácii. Prakticky nikdy nežĺkne a preto sa používa aj ako konzervačný prostriedok v kozmetike.
Účinky a využitie jojobového oleja
Bojujete so suchou a podráždenou pokožkou alebo sa vám štiepia suché končeky vlasov? Jojobový olej je práve pre vás! Použite ho na ošetrenie pokožky celého tela, na pleťové masky aj vlasové zábaly.
Olej môžete naniesť vo väčšom množstve, nechať na pokožke pôsobiť 15 minút a zvyšok potom rozotrieť alebo zotrieť kozmetickým obrúskom. Pokožka si tak vezme čo potrebuje.
Podobne olej použite ako vlasový zábal, ktorý potom umyjete šampónom. Môžete ho ale zľahka vtierať do končekov vlasov aj po umytí.
Jojobový olej je zložením podobný prirodzenému kožnému mazu, je preto vhodný na starostlivosť o všetky typy pleti a je veľmi dobre znášaný.
Doplňujúce informácie
Ide o čistý prírodný olej bez prídavných látok, neobsahuje alergény.
Prípadný sediment v oleji nie je na závadu, naopak poukazuje na kvalitu nerafinovaného produktu.
Použitie
Ako kozmetický prípravok na priamu aplikáciu na pleť
Skladovanie: Olej odporúčame skladovať dobre uzavretý v chlade a tme. Po otvorení spotrebujte najneskôr do 3 mesiacov.
Krajina pôvodu: Uruguaj
Obsah balenia: 100ml
























































































