Wolfberry Jablčný ocot BIO
Ako používať BIO jablkový ocot
Na získanie najlepších výsledkov pre naše zdravie je dobré piť jablčný ocot denne. V pohári vody rozmiešame 1 – 2 lyžice octu a podávame najlepšie nalačno. Voda s jablčným octom skvele naštartuje metabolizmus a dodá telu energiu. Pitie jablčného octu vytvára alkalické pH, vyrovnáva vnútorný ekosystém a tak reguluje kyslé prostredie v našom organizme, ktoré je často spôsobované nezdravým stravovaním a pitným režimom. Tento ocot je vhodný aj pre osoby so zvýšenou hladinou cukru v krvi. Dá sa využitie nielen pri dochucovaní šalátov, ale aj v umývačke riadu ako náhrada za umývací prostriedok.
Charakteristika
BIO jablkový ocot je prírodný produkt, ktorý bol vyrobený fermentáciou alkoholu z čerstvo vylisovaného organického jablčného džúsu a kyseliny octovej. Tým si zachoval prírodné vitamíny a minerály z ovocia. Obsahuje vitamíny C, E, B6, pektín, beta-karotén, minerály a antioxidanty, ktoré detoxikujú telo, pomáhajú regulovať hladinu cholesterolu, urýchľujú rozklad tukov, napomáhajú znižovať hladinu cukru v krvi a minimalizujú riziko srdcového infarktu. BIO jablčný ocot môže byť zakalený prirodzene sa vyskytujúcim pektínom. Mierny zákal a usadeniny sú jeho prirodzenou súčasťou a nemajú vplyv na jeho kvalitu. Je tepelne nespracovaný a neobsahuje žiadne umelé farbivá ani konzervačné látky. Jablčný ocot sa tiež radí medzi prírodné liečivá s výbornými účinkami na celé naše telo. Nutričné hodnoty v 100 g
Energetická hodnota: 65 kJ/16 kcal; Tuky: 0 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g; Sacharidy: 0,5 g - z toho cukry 0,5 g; Vláknina 0 g, Bielkoviny: 0,1 g; Soľ: 0,1 g
Zloženie
BIO Jablčný ocot*. Kyslosť 5%. Neobsahuje konzervanty ani farbivá.
*produkt ekologického poľnohospodárstva
Skladovanie
Skladujte v uzavretom obale na temnom mieste. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Po otvorení uchovávajte v chlade. Môže obsahovať prirodzene sa vyskytujúce usadeniny, ktoré nemajú vplyv na kvalitu.
Krajina pôvodu
EÚ
Obsah
750 ml