Wolfberry Červená repa lyofilizovaná 20 g
Ako konzumovať mrazom sušené plátky červenej repy
Lyofilizovaná červená repa farebne doplní a chuťovo oživí čerstvý zeleninový šalát. Pridaním olivového oleja, octu a vody k nadrvenej červenej repe vytvoríte vynikajúcu zálievku napríklad k mäsu, cestovinám, syrom aj do už spomínaných zeleninových šalátov. Nadrvenú repu je možné použiť aj na výrobu nátierky. A samozrejme môžete plátky repy konzumovať samostatne, napríklad namiesto zemiakových čipsov.
Charakteristika
Červená repa (Beta vulgaris) patrí, napriek svojej malej obľube v našich končinách, medzi jeden z najzdravších a najuniverzálnejších druhov zeleniny, ktoré môžeme v kuchyni použiť. Lyofilizácia alebo sušenie mrazom je šetrné spracovanie, ktoré ovociu alebo zelenine zaručuje minimálne straty živín, predĺži ich trvanlivosť a zachová chuť aj vôňu. Plátky tejto mrazom sušenej červenej repy nie sú ani čiastočne vyrobené z geneticky modifikovaných rastlín, neobsahujú žiadne prísady alebo akékoľvek iné pomocné látky. Chrumkavé, červenofialové plátky repy s hrúbkou okolo 5 mm majú bohatú sladkú a príjemnú chuť. Táto zelenina ponúka množstvo esenciálnych živín – je bohatým zdrojom vlákniny, vitamínu B9, mangánu, draslíka, železa, zinku, vitamínu C a antioxidantov.40718 Nutričné hodnoty v 100 g
Energia : 1345 kJ/323 kcal; Tuky : 3,7 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7 g; Sacharidy : 53 g - z toho cukry 49 g; Vláknina : 17 g; Bielkoviny : 17 g; Soľ : 1 g
Skutočná kalorická hodnota a obsah výživy sa môže líšiť od deklarovaných hodnôt v dôsledku fluktuácie prírodných podmienok, súvisiacich s výrobou alebo spracovaním.
Zloženie
Plátky varené červenej repy, sušené mrazom 100%. Bez lepku, éčok, farbív, soli, cukru, oleja či iných látok.
Skladovanie
Skladujte vždy v dobre uzavretom originálnom obale na suchom a tmavom mieste pri teplote do 20 ° C a max. relatívnej vlhkosti do 65%.
Krajina pôvodu
Nemecko
Obsah
20 g